Jegyvásárlás

Program


I Musici di Roma hangversenye

I Musici di Roma hangversenye

A „Zenészek” (I Musici) Rómából jönnek, ezért gyakran I Musici di Róma néven is emlegetik a világhírű, 2017-ben megalakulásának 65 évfordulóját ünneplő együttest.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 20:00

Az együttes a tavalyi koncert hatalmas sikere után ismét eljön Miskolcra Rómából, hogy újra meghódítsák és lenyűgözzék a Bartók Plusz Operafesztivál közönségét. Műsorukban Rossini, Puccini, Mascagni művei mellett Dvořáktól és Sosztakovicstól is szemezgetnek.

Olaszok lévén ők nyitottak utat a világban a 18. századi itáliai zenének, ők tették Vivaldi Négy évszak című művét a világ koncertrepertoárjának leghíresebb zeneművévé. Olyan világhírű zeneszerzők írtak számukra zenét, mint Nino Rota, Valentino Bucchi vagy Ennio Morricone. Az idén 65 éves együttes a mai napig azt a világszínvonalat jelenti, amelyet az őket hallgató karmester, Toscanini így fejezett ki: „Nem, a zene nem hal meg”.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!