Jegyvásárlás

Program


I Musici di Roma hangversenye

I Musici di Roma hangversenye

A „Zenészek” (I Musici) Rómából jönnek, ezért gyakran I Musici di Róma néven is emlegetik a világhírű, 2017-ben megalakulásának 65 évfordulóját ünneplő együttest.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 20:00

Az együttes a tavalyi koncert hatalmas sikere után ismét eljön Miskolcra Rómából, hogy újra meghódítsák és lenyűgözzék a Bartók Plusz Operafesztivál közönségét. Műsorukban Rossini, Puccini, Mascagni művei mellett Dvořáktól és Sosztakovicstól is szemezgetnek.

Olaszok lévén ők nyitottak utat a világban a 18. századi itáliai zenének, ők tették Vivaldi Négy évszak című művét a világ koncertrepertoárjának leghíresebb zeneművévé. Olyan világhírű zeneszerzők írtak számukra zenét, mint Nino Rota, Valentino Bucchi vagy Ennio Morricone. Az idén 65 éves együttes a mai napig azt a világszínvonalat jelenti, amelyet az őket hallgató karmester, Toscanini így fejezett ki: „Nem, a zene nem hal meg”.

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!