Jegyvásárlás

Program


Illatszertár

Illatszertár

Vígjáték három felvonásban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 8. csütörtök, 19:00


A szerelem cudarul nehéz dolog. Főleg, ha szerelmünkkel csak leveleken keresztül tudunk érintkezni, és munkánk mellett lehetetlennek tűnik találkoznunk vele. Mert hát munka van bőven, a dolgozók sürögnek-forognak az illatszertárban, nyakukon a karácsony, és a bolt tulajdonosa is furcsán viselkedik, mert hírét veszi, hogy felesége megcsalja… Hogy lehet ebből boldog befejezés? László Miklós vígjátéka Magyarországon és a tengerentúlon is nagy népszerűségnek örvendett – benne a szerelem boldog és olykor keserű árnyalatait is megmutatja a szerző, olyan elevenen, hogy végül szinte érezzük az üzletben kavargó keserédes illatokat.

A főként kabarészerzőként ismert író a darab 1937-es bemutatója után nem sokkal, a zsidótörvények életbe lépésekor elhagyta az országot és Amerikába emigrált. New Yorkban telepedett le, és forgatókönyvíróként dolgozott, többek között Judy Garland-dal és James Stewart-tal. Az Illatszertár a legismertebb darabja, egy finom humorú, békebeli szerelmes mese, az egyik legkedvesebb történet, amit valaha magyar színpadra írtak.

A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.
 

Ajánlatunk


Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!