Jegyvásárlás

Program


Ilyen a jazz

Ilyen a jazz

Jazz gyerekeknek? Elsőre valóban furcsának tűnhet, pedig épp e műfaj szabadsága, szárnyalása az, ami az egészen fiatalokhoz is utat találhat, miközben az idősebbek azt is megfigyelhetik, milyen magasságokba viheti el az improvizáció a hallgatót és zenészt együttesen.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 10:30

Az előadást Dr. Lakner Tamás indította útjára 2015-ben, azóta az országszerte hatalmas sikerrel fut, ez az interaktív, szórakoztató és mégis lényegi információkat átadni képes műsor a Filharmónia Magyarország szervezésében. Nem jazztörténeti előadásról van szó, hanem néhány átdolgozás és örökzöld dallam segítségével közelebb kerülhetünk e muzsika lényegéhez, amely során mindenkit az öröm és a zene szabadságának érzése járja át. A töretlen népszerűségnek örvendő programot a Miskolci Szimfonikus Zenekar elhozza a miskolci közönségnek, 2018. január 27-én szombaton 10:30 órai kezdettel a Művészetek Házába.

Műsor:
Stravinsky: Ragtime 11 hangszerre
G. Gershwin: Kubai nyitány (részlet)
Carl Orff: Carmina Burana -6. tétel Tánc
Henry Mancini: Rózsaszin párduc
L. Bernstein: Divertimento: Blues
L. Bernstein: West side story – Amerika
D. Sosztakovics: Jazz – szvit – Finale
Bob Carlaton: JA-DA

Vezényel:
Gál Tamás

Közreműködők:
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Lakner Tamás
Ének, zongora: Balásy Szabolcs
Basszusgitár: Horváth Krisztián
Dob: Bágyi Balázs

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!