Jegyvásárlás

Program


János Vitéz-Aprószínház

János Vitéz-Aprószínház

Zenés, táncos előadás gyermekeknek és felnőtteknek Petőfi Sándor verses meséje alapján.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 18. vasárnap, 11:00

Az előadás fő szála János Vitéz utazásaira épül. A hős a mű során, különböző világokon keresztül utazik és jut el Tündérországba. Kalandjai során ismeretlen tájakon jár, próbatételekkel néz szembe, eközben a felnőtté válás útját járja be. Kiemelt szerepet kap Magyarország különböző tájainak népművészeti, táncos zenés hagyományainak, archaikus kultúrájának bemutatása: a dél-alföldi vidék mellett többek között Somogy, Mezőség, Székelyföld, Gyimes, Moldva.

A darab eredeti Petőfi Sándor szöveggel, élőzenével, tánccal szól gyermekeknek, felnőtteknek és családoknak egyaránt.
Az Apró Színház a János Vitéz színpadra célul tűzte ki, hogy a felnövekvő generáció újra megismerje és megszeresse azt a kultúrát, ami a sajátja és biztos identitást nyújt számára.

Rendező: az Apró Színház társulata

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!