Jegyvásárlás

Program


Jó kérdés - Minden gyerek jusson el színházba - de hova és mire?
2

Jó kérdés - Minden gyerek jusson el színházba - de hova és mire?

Jó kérdés - a Magyar Színházi Társaság és a Színház folyóirat beszélgetéssorozatának legújabb állomása február 12-án, az előcsarnokban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 27. kedd, 17:00

De mitől jó egy társulat? Mennyi idő alatt érik össze egy társulat, és mitől bomolhat meg az egység? Ki tud társulatot vezetni? Hogyan válnak csapattá az egyetlen produkcióra szövetkezők? Kötöttség-e a társulati lét, és szabadság-e a szabadúszás? Van-e hátránya a társulatnak és előnye a szabadcsapatoknak? Felbomolhat-e rövid vagy középtávon a magyar színházra jellemző társulati rendszer? A gazdasági környezet milyen hatással van a társulatokra és a szabadúszókra? Hogyan vállal közéleti szerepet egy művész, ha társulati tag, és hogyan, ha szabadúszó? Milyen ügyekben áll(hat) ki egy társulat vagy egy színház kollektíven, és kinek a nevében nyilatkozhat meg egy független alkotó?

Beszélgetőpartnerek: GÖTTINGER PÁL, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház főrendezője, KOVÁTS ADÉL színművész, a Radnóti Színház igazgatója, MOLNÁR ÁRON (noÁr) színművész

A beszélgetést vezeti: VEISZER ALINDA

Helyszín: Katona József Színház, előcsarnok

(A címadó idézet Spiró György: Az imposztor című drámájából származik.)

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!