Jegyvásárlás

Program


JOHN WILLIAMS - FILMHARMONIKUSOK - 2018

JOHN WILLIAMS - FILMHARMONIKUSOK - 2018

A Budafoki Dohnányi Zenekar ismét felejthetetlen élményt kínál minden filmzene és Star Wars rajongónak a John Williams Filmharmonikusok című koncertjén, 2018. június 10-én a Papp László Budapest Sportarénában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 19:00

A műfaji sokszínűségéről ismert, fennállásának 25. évfordulóját idén ünneplő szimfonikus zenekart Hollerung Gábor érdemes művész vezényli, a produkciót filmrészletek és látványos táncprodukciók kísérik, rendkívüli élményt és szórákozást ígérve a közönség számára.

Az este során olyan népszerű filmzenék szólalnak meg, amelyek közül mindegyiket jelölték Oscar-díjra. A Csillagok Háborúja jól ismert dallamai mellett hallható lesz a legutóbbi, nyolcadik Star Wars epizód néhány zenei betétje is, melyet most először mutatnak be a közönség előtt. Elhangzik az Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjat 1983-ban meghozó E.T. – a földönkívüli, a Grammy-díjas Indiana Jones és a Jurassic Park halhatatlan zenéje, valamint egy-egy szám a Harry Potter és a Reszkessetek betörők című filmekből. Megszólal a 2005-ben, Golden Globe- és BAFTA-díjat elnyert Egy gésa emlékiratai filmzene, mely a japán zenei kultúra sajátosságait remekül ötvözi a hagyományos nyugati hangzásvilággal. Hallható és látható lesz a Kapj el, ha tudsz Oscar- és BAFTA-díjra is jelölt film főcímzenéje, valamint a Hook, visszatérés Sohaországba dallamai is.

A Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) Magyarország egyik legdinamikusabb és legsokoldalúbb szimfonikus zenekara. A zenekar ügyvezető-zeneigazgatója Hollerung Gábor, Liszt-díjas, érdemes művész. Bérletsorozatuk van a Müpában és a Zeneakadémián, a Zempléni Fesztivál rezidens zenekara, és a legrangosabb fesztiválok résztvevője. A BDZ olyan emblematikus produkciók létrehozója és kezdeményezője, mint a Havasi produkció, a Cinemusic, illetve Filmharmonikusok koncertek. 2017 januárjában José Carreras, novemberben pedig Andrea Bocelli koncertjén működött közre.

Június 10-én a film, a zene és a filmzenék rajongóit várják, látványelemekkel és meglepetéssekkel tűzdelt koncertjükön.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!