Jegyvásárlás

Program


Kaláka - Hangol már a zenekar

Kaláka - Hangol már a zenekar

Hangol már a zenekar - A Kaláka együttes és a Miskolci Szimfonikus Zenekar közös koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 5. szombat, 17:00

A dalokat hangszerelte és vezényel: Gryllus Samu

A miskolci szimfonikus zenekar repertoárjában eddig sem volt hiány különleges produkciókban. Szép példája ennek a 2013-ban megvalósult, FeelHarmonic love elnevezésű popkoncert-show is. Utóbbi szuperkoncert a szerelem érzését öntötte dallamokba szimfonikus hangszerelésben. A 2016-os évben egy hasonlóan színvonalas, mégis teljesen más koncepciójú koncerttel szeretnénk meglepni a közönséget. A szerelmesek után, ugyanis most "a szerelmek gyümölcseit", a gyermekeket, a családokat szeretnénk megcélozni. Tudjuk viszont, hogy a hagyományos keretek ebben az esetben nem lennének célra vezetőek, ezért igyekeztünk minden tekintetben a korosztály igényeihez alkalmazkodni. Olyan közönség előtt kell ugyanis bizonyítanunk, amely csak a tényleg hiteles és magával ragadó muzsikát jutalmazza. Zenekarunk gyermekkoncertjein ezért évek óta arra törekszünk, hogy megismertessük és megszerettessük a kicsikkel és nagyobbakkal a komolyzenét, hogy aktív részesei lehessenek egy csodálatos, magával ragadó kalandnak a zene világában. A már meglévő zenepedagógiai/szórakoztató gyermekprogramjaink mellett idén egy "szuperkoncertet" is megálmodtunk a számukra. Az előadás megvalósításához segítségül hívtuk a Kossuth –díjas Kaláka zenekart, akikkel hasonlóan gondolkodunk a legkülönlegesebb közönségünkről, a gyerekekről. A verseket sajátos stílusban feldolgozó együttes muzsikája sokszínű, és a versekből következően sokstílusú. Az egyéni hangzást a négy énekhang, a klasszikus és népi hangszerek együttes játéka adja.

Az ő munkásságuk egészül ki a Miskolci Szimfonikus Zenekar magas szintű szakmai tevékenységével, melynek eredményeképpen megszületett egy igazán rendhagyó, új megközelítése a zenés családi programoknak. A koncepció megalkotásakor a "szórakoztatva tanítani" volt a jeligénk, ahol az élőzene, a versek, a mondókák és a népi játékok kapnak főszerepet, élménydús programot kínálva ezzel, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A műsor szakmai programjának kialakításakor figyelembe vettük a korosztályi igények mellett azt is, hogy egy olyan programot hozzunk létre, ahol szülő és gyermek egyaránt jól szórakozhat. Ez alapján alakítottuk ki a koncert tematikáját, amely ötvözi az irodalmi, egyházi, zeneművészeti értékeket és a család fontosságát. Célunk elsősorban az, hogy olyan élményt nyújtsunk a gyermeknek, a szülőnek külön-külön is, és együtt is, amely magával ragadja őket mindenféle kötöttség és elvárás nélkül.

 

 

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!