Jegyvásárlás

Program


Artus - STEREO Akt: PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

Artus - STEREO Akt: PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 15:00


A Promenád busz ismét Budapest utcáin! Az Egyesült Államok-beli Baltimore, Új-Mexikó és Hollandia után egy rövid sorozat erejéig hazatér a STEREO 5 Fesztivál alkalmából!
A 2013-ban bemutatott Promenádban a nézők egy színházi utazás keretében, egy városban haladó buszról követik a valóság-díszletben játszódó történetet. Az előadás alkotói úgy kalauzolják végig őket a fikció világában, térben és időben, akár egy idegenvezető az utasait a városi látványosságok sokaságán. Látványos utcaszínházi jeleneteknek és hétköznapiságukban költői utcaképeknek válnak a nézők szemtanúivá, miközben játék és valóság, az előadás és az “igazi élet” között a határ egyre vékonyabbá válik.






 

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

“Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki a megmondhatója, hol végződik egyik, és hol kezdődik a másik?” /Edgar Allan Poe/

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!