Jegyvásárlás

Program


Kiskarácsony

Kiskarácsony

Kiskarácsony,
avagy kaland a Csokoládé úton
dalos, bábos interaktív gyermekműsor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 24. szombat, 10:00

A Csokoládé út, az örömmel együtt játszás felejthetetlen útja. Nagy kalandra fel! Nagy kalandra fel! Körbe járjuk a világot és nem tévedünk el! A bábokkal, gyerekekkel, szülőkkel együtt menetelünk az úton. Évszakhoz, vagy ünnepekhez kapcsolódó dalokat énekelünk, közösen zenélünk. A gyerekeket is megmozgató előadáson a bábszínház előadásainak ismert és könnyen tanulható dalai is felcsendülnek.
Karácsonykor "Kiskarácsony" címmel közösen ünnepelünk, tavasszal, nyáron és ősszel is vidáman játsszunk együtt az éppen aktuális alkalmakon. Hiszen játszani mindig jó! A Csokoládé út Téged is vár!    

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!