Jegyvásárlás

Program


Konyhakiállítás

Konyhakiállítás

Konyhai világpremierekkel és fergeteges főzőbemutatókkal vár március 1-3. között a 14. Konyhakiállítás!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 3. vasárnap, 10:00

8000 négyzetméteren, több mint 100 kiállítóval, a piac meghatározó konyhagép és konyhabútor márkáinak újdonságait egy helyen térképezheted fel, miközben szakértő segítséget és praktikus tanácsokat kaphatsz, hogy a legtöbbet tudd kihozni konyhádból és étkeződből. Természetesen az izgalmas és helyszínen megvásárolható konyhai eszközökből sem lesz hiány.

Regisztrálj, hogy megnyerhesd saját tervezésű álomkonyhád: https://www.konyhakiallitas.hu/regisztracio/

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!