Jegyvásárlás

Program


Lemezjátszó - Prince

Lemezjátszó - Prince

A Fülesbagoly bemutatja :: LEMEZJÁTSZÓ
Prince - Purple Rain

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 5. kedd, 19:00

Albumszakértő: Ligeti György (Zagar)
Házigazda: Horváth Gergely

Egy új, az országban is egyedülálló programsorozatot indítunk el, ahol minden alkalommal egy bakelit lemezt hallgathat meg a közönség a B32 Galéria és Kultúrtérben.
A legmeghatározóbb, évfordulós albumokat játszuk le nektek a Rock’n’Roll történelem legnagyobbjaitól. A programsorozat nívóját Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője biztosítja, aki a hazai könnyűzenei élet sztárjaival az adott lemez koncepciójáról, háttértörténetéről beszélget.
Célunk, hogy a könnyűzene évtizedek óta a mai napig meghatározó formátuma, az album újra visszanyerje népszerűségét, értékét.
A lemezjátszás minőségéről az Audio-Technica és a Trevis Audio gondoskodik.
„A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!