Jegyvásárlás

Program


Lucie Horsch és az Anima Musicae Kamarazenekar / BTF 2018
2

Lucie Horsch és az Anima Musicae Kamarazenekar / BTF 2018

Lucie Horsch (furulya) és az Anima Musicae Kamarazenekar
Zsabó Fesztivál
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 19:30


    Castello : 2. szonáta
    Sammartini : F-dúr furulyaverseny
    Debussy: Syrinx, L. 129
    Blavet: a-moll furulyaverseny
    Bach: E-dúr szonáta furulyára és basso continuóra, BWV 1035
    Bach: d-moll concerto csembalóra, BWV 1059R
    Yun: Der Besucher der Idylle (Az idill látogatója)
    Vivaldi: C-dúr furulyaverseny, RV 444

A holland Lucie Horsch napjaink egyik legtüneményesebb hangszeres művésze. Virtuóz furulyajátékával újra és újra igazolja hangszerének sokoldalúságát. Különösen közel állnak hozzá a barokk korszak versenyművei, legyen szó eredetileg is furulyára írt concertókról vagy átiratokról.

Kilencévesen már óriási feltűnést keltett, majd 2014-ben ő képviselte hazáját a fiatal muzsikusok eurovíziós versenyén, 2016-ban pedig ő nyerte el a Concertgebouw tehetségdíját. Vivaldi-lemezével, melyet 17 évesen rögzített, világszerte óriási lelkesedést váltott ki. „Mindent tud a hangszeren, amit egyáltalán tudni lehet. Mindehhez olyan muzikalitás társul, amelynek eredményeként furulyáján anyanyelvi természetességgel szólal meg Vivaldi temperamentumos zenéje” – írta róla egy kritikus.

A tizenkilenc éves művésznő 2017–2018-ban rangos régizenei együttesek és modern zenekarok vendége, Budapesten változatos és virtuóz programmal lép fel.

Közreműködik:
    Alekszandra Nyepomnjascsaja – csembaló

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!