Jegyvásárlás

Program


Marci, a Harcimaci kalandjai

Marci, a Harcimaci kalandjai

Ha tetszett a Kung-Fu Panda rajzfilmen, nézd meg a Harci Macit, ÉLŐBEN!
Harcművészetekre épülő, zenés mozgásszínház, mesejáték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 18:00

Egy történet, ami arra biztat, hogy valósítsuk meg álmainkat, miközben megélünk egy kiveszőfélben lévő értékrendet.

Egy mese, amiben a régi kínai klasszikus irodalom, harmóniában összeolvad, a mai vicces szlenggel.

Hol volt, hol nem volt, réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, a kerek erdő mélyén, Marci ki guvadt szemmel bámulja, a Kung-Fu panda kalandjait, és rádöbben, hogy ő szeretne lenni a legnagyobb harcos. El is indul, hogy megkeresse a legjobb és leghatásosabb harci művészetet, és az életfát, aminek tövénél lehet megtalálni, a legnagyobb bölcsességeket.

Útja során, találkozik a nagyképű, de gyáva sassal, aki gyors, dinamikus, és rugalmas, az önző barátságtalan, sáskával, a lusta, de erős tigrissel, a Jáde gyűrűlépéses mandarin kacsarúgást tudó, na, jó, azt is jól tudó, Kínai fehér daruval, aki, hiú, beképzelt, és megtanítja még a közönséget is………….
A hazudós majommal, aki jól forgatja a láncos botot.

A történet végére, mindenki rendes, kedves lesz, és összefognak, a fő Gonszi ellen, egy Hong-Kongi filmbe illő jelentben, mindenki meg kapja, ami neki jár.

A hagyományos kínai oroszlán tánc, ugyan úgy helyet kap a darabban, mint a számos harcművészeti eszköz használata, mindezt, harcművészeti világbajnokok, mutatják be, saját zenei összeállításra.

Nem vagyok lusta, csak pihenek egy kicsit, mielőtt elfáradnék!
Tigris
Teljes tisztaságos nevén: alpesi balzsamtapintású, igazán lágy és puha szőrű, rettenthetetlen sárkány szívű, farkas kegyetlenségű, tiszta szelő hegyi barlangi tigris.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!