Jegyvásárlás

Program


Maszkura és a Tücsökraj

Maszkura és a Tücsökraj

A tízéves Maszkura és a Tücsökraj, amely eddig hat eklektikus popkorongot tett le a magyar tánczene asztalára, kiérdemelten zendíti meg válogatott és szeretett dalait a Müpa színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 14. szerda, 20:00

 A színházi környezetet megtisztelve rég nem játszott számokat is megszólaltatnak - teljesen új és mai hangzásban. A koncerten a minőségi alternatív popzene kedvelői olyan vendégeket is láthatnak-hallhatnak majd, mint Pásztor Anna, Mohamed Fatima, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi.
A csapat jellegzetes stílusát az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa határozza meg. A dalokat az ő önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják meg. Legkedveltebb számaik (Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga!) szerepelnek az országos és a helyi rádióállomások műsorán, s több válogatáslemezre is felkerültek. „Dédelgetett ősvágyam, hogy a kulccsal, amelyet kaptam és kezemben tarthatok, a legkényesebb füleket is megnyithassam. Arcomra elégedett mosoly ül ki, ha ez megvalósul.” (Maszkura)

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!