Jegyvásárlás

Program


MÁV Varga/4. Olasz I.

MÁV Varga/4. Olasz I.

Ha igaz az a vélekedés, hogy a sokat utazó művészek magukkal viszik a világ különböző helyein őket ért benyomásokat, és ezeket zenélésükben tovább is adják, ezen a hangversenyen a fél földgolyó üzenetét közvetítik vendégművészeink. Eunsie Hong-ot hazájában, Dél-Koreában a legnagyobb szopránénekesként tartják számon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 23. szombat, 11:00

MŰSOR

J. Strauss: A denevér – nyitány
J. Strauss: A denevér – Kacagódal
J. Strauss: Tavaszi hangok – keringő
Mozart: Don Giovanni – nyitány
Mozart: Don Giovanni – Donna Anna áriája a 2. felvonásból
Mozart: Idomeneo – Electra áriája az 1. felvonásból
Brahms: I. szimfónia

KÖZREMŰKÖDIK
Eunsie Hong (szoprán)

VEZÉNYEL
Conrad Van Alphen

Ha igaz az a vélekedés, hogy a sokat utazó művészek magukkal viszik a világ különböző helyein őket ért benyomásokat, és ezeket zenélésükben tovább is adják, ezen a hangversenyen a fél földgolyó üzenetét közvetítik vendégművészeink. Eunsie Hong-ot hazájában, Dél-Koreában a legnagyobb szopránénekesként tartják számon. A Szöuli Művészeti Egyetem elvégzése után Olaszországban, a milánói Verdi Konzervatóriumban tökéletesítette tudását és több nemzetközi énekversenyen nyert értékes díjakat. Az operairodalom sok nagy szopránszerepét énekli, vendégszerepléseit ehelyt nem is lehet felsorolni, de egy zenekart ki kell emelni: hazájában a KORAIL Szimfonikus Zenekart, amely a Koreai Államvasutak fenntartásával működik és mint ilyen, a második a világon, egyébként szoros együttműködési megállapodás köti a mi zenekarunkhoz. Conrad Van Alphen Dél-Afrika fővárosában, Pretoriában született, holland származású. Zenei pályáját Hollandiában kezdte mint zenekari bőgős a Hilversumi Rádió Zenekarában, vezénylést Eri Klaas-tól és Roberto Benzitől tanult. A Sinfonia Rotterdam zenekar alapító karmestere, Amsterdamban és Hágában is állandó vendégek, emellett sok szállal kötődik Oroszországhoz, ahol a Mihail Pletnyev alapította Orosz Nemzeti Zenekarban vezényel rendszeresen.

Ajánlatunk


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!