Jegyvásárlás

Program


Meséről mesére: Bolond Istók

Meséről mesére: Bolond Istók

Meséről mesére
Családi délután zenével, tánccal, kézi ügyeskedéssel, ahol alkalmanként egy-egy ismert mesét játszunk el a gyerekek szereplésével, a felnőttek biztatása mellett.
Honlapunkon, az aktuális program címe alatt megtalálod az eredeti meséket, ha van kedved, olvasd el, és válaszd ki előre kedvenc szereplődet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 16:00

Bolond Istók
Hogyan osztozik meg három fiú az apai örökségén? Miként lesz a falu ura a féleszű Bolond Istók? Hogyan szerez több zsák aranyat, lovat, hintót? Járjuk együtt végig a legkisebb fiú útját!

Házigazda: Lengyel Szabolcs Micsi és Hoffner Nikolett, Triola Gyerekvilág

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!