Jegyvásárlás

Program


MozART Group

MozART Group

A MozArt Group ad koncertet 2017. január 6-án a Kodály Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 6. péntek, 19:00

"Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akiknek az a küldetése, hogy a komolyzenét a humorral ötvözve hozza közelebb a zenét azokhoz akik amúgy nem látogatják a koncerttermek. 

Előadásaikon a legismertebb komolyzenei slágereket és jól ismert pop slágereket szólaltatják meg s közben egy színpadi szórakoztató showt is láthat a közönség. A koncerteken a közönség úgy lehet részese egy komoly zenei élménynek, hogy közben rengeteget nevet. 

Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot s koncertek százait adták már Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. Munkájukat a Lengyel Kulturális Miniszter is elismerte és díjazták is őket, de díjazták őket már Humor Fesztiválon is.

A csapat tagjai:
Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Ajánló


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!