Jegyvásárlás

Program


Nyári áriaestek: Három sztár Berlinben - Waldbühne 2011

Nyári áriaestek: Három sztár Berlinben - Waldbühne 2011

komolyzenei koncertfilm, 136 perc, 2011

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 19:30

Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

Fellépő művészek: Anna Netrebko, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott
Zeneszerzők: Bedrich Smetana, Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Amilcare Ponchielli, Jules Massenet, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Pablo Sorozábal, Richard Tauber, George Gershwin, Franz Lehár, Pablo Ziegler
Karmester: Marco Armiliato
Zenekar: Prágai Filharmonikusok

Az operavilág legnagyobb sztárjaiból álló, Anna Netrebko, Jonas Kaufmann és Erwin Schrott alkotta trió  szinte leigázta a berlini Waldbühne operafesztivál színpadát. A 2011-es szabadtéri előadásról készült felvételen a három művész repertoárjában a leghíresebb áriák mellett elfeledettnek hitt művek is felcsendülnek, a Marco Armiliato által vezetett Prágai Filharmonikusok segítségével. A gazdag programban mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, a legnagyobb műértőktől kezdve egészen a klasszikusokat csak ritkán hallgató zenekedvelőkig. A koncertilm a kitűnő operatőri munkának köszönhetően hűen adja visssza az koncert egyedi hangulatát.

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!