Jegyvásárlás

Program


Nyári áriaestek: Három sztár Berlinben - Waldbühne 2011

Nyári áriaestek: Három sztár Berlinben - Waldbühne 2011

komolyzenei koncertfilm, 136 perc, 2011

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 19:30

Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

Fellépő művészek: Anna Netrebko, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott
Zeneszerzők: Bedrich Smetana, Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Amilcare Ponchielli, Jules Massenet, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Pablo Sorozábal, Richard Tauber, George Gershwin, Franz Lehár, Pablo Ziegler
Karmester: Marco Armiliato
Zenekar: Prágai Filharmonikusok

Az operavilág legnagyobb sztárjaiból álló, Anna Netrebko, Jonas Kaufmann és Erwin Schrott alkotta trió  szinte leigázta a berlini Waldbühne operafesztivál színpadát. A 2011-es szabadtéri előadásról készült felvételen a három művész repertoárjában a leghíresebb áriák mellett elfeledettnek hitt művek is felcsendülnek, a Marco Armiliato által vezetett Prágai Filharmonikusok segítségével. A gazdag programban mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, a legnagyobb műértőktől kezdve egészen a klasszikusokat csak ritkán hallgató zenekedvelőkig. A koncertilm a kitűnő operatőri munkának köszönhetően hűen adja visssza az koncert egyedi hangulatát.

 

Ajánlatunk


komédia, szerencsejáték egy részben

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!