Jegyvásárlás

Program


OCHO MACHO

OCHO MACHO

"Kicsit reggae, kicsit latin, kicsit punk, kicsit rock and roll - egyszóval: hupogós"
"Bob Marley és Manu Chao Vas megyei keresztgyerekei" - CLS Music

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 18:00

De Puta Madre! – jegyzi meg az Ocho Macho új lemeze címében, a magyarul kevéssé publikumbarát, mindazonáltal közszájon forgó szófordulatot. Mint kiderült, a srácok spanyol cimborái általában így méltatták a magyar sörök nyújtotta élményt – innen a cím. Az idén 10 éves latino-ska-reggae-punk-pop társulat tradícióihoz híven, az új album egyaránt rejt angol és magyar nyelven született számokat, melyek közül nyilván jó párat műsorra is tűznek július 11-én a Track színpadán. Az Ocho Macho dimenziójában találkozik a mediterrán jovialitás Közép-Kelet-Európa fanyarságával mindez karibi miliőbe ágyazva – lássuk be: ideális egyveleg egy jóféle, életigenlő, nyár esti megmozduláshoz.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!