Jegyvásárlás

Program


Operagála Gaston Riveroval

Operagála Gaston Riveroval

Színes hangversenyprogrammal zárja decemberben a 2016. évet a Bartók Plusz Operafesztivál. A klasszikus operaslágerek rajongóit operagálákra várjuk Miskolcon és Budapesten, amelyeken Gaston Rivero, a nemzetközi hírű tenor lép fel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 9. péntek, 19:00

Gaston Rivero nemzetközi hírű tenor lesz a Bartók Plusz Operafesztivál adventi operagáláinak sztárvendége, vendégművészként Silvia Dalla Benetta szoprán áll a közönség elé. A Miskolci Nemzeti Színházban és a budapesti Zeneakadémián tartott estek programjában Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Charles Gounod operáiból hangzanak el áriák, továbbá közkedvelt zenekari darabok is elhangzanak. Emellett a közönség részleteket ismerhet meg a Bartók Plusz Operafesztiválnak „A jövő kulcsa 2016” elnevezésű operaíró versenyének döntőjébe bejutott művekből.

Operagála Miskolc, 2016. december 9.

A miskolci operagála a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházában 2016. december 9-én, pénteken este 7 órakor kezdődik. A hangversenyen a Miskolci Szimfonikus Zenekart Federico Longo vezényli. Az est műsorvezetője Bősze Ádám.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!