Jegyvásárlás

Program


Ortodox Pünkösd - Szent Efrém Férfikar - Capella Romana

Ortodox Pünkösd - Szent Efrém Férfikar - Capella Romana

Bérletek limitált számban kaphatók november 30-ig, a bérlet ára 3 koncertre 9800 Ft.
Magyarország legkedveltebb vokális együttese a Szent Efrém Férfikar 2017-ben új helyszínen rendezi meg óriási népszerűségnek örvendő Orientale Lumen sorozatát. 2018 januárjától Pest legősibb temploma, a csodálatosan felújított Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom ad helyt a sorozatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 2. szombat, 19:30

A Szent Efrém Férfikar 2011-ben rendezte meg először az Orientale Lumen sorozatot, ahol a keleti rítusú keresztény egyházzene legszebb kompozíciói hangoznak el. Az elmúlt hat évad során olyan nemzetközileg is elismert sztáregyüttesek és szólisták léptek fel a Szent Efrém Férfikarral, mint Sebestyén Márta, Abeer Nehme, Palya Bea, Marie Keyrouz nővér, Evgeny Nesterenko, Szokolay Dongó Balázs, az  Amadinda, az Orosz Ortodox Szólisták, az Optina Pustyn Férfikar és a Moszkvai Patriarkátus Kórusa.

A hetedik Orientale Lumen sorozat összeállításakor is arra törekedett a Szent Efrém Férfikar, hogy különleges partnerekkel szólaltassák meg a bizánci zenekultúra gyöngyszemeit. Az ortodox Karácsony ünnepén, 2018. január 6-án a Parafónia Zenekart látja vendégül a Férfikar. Húsvétkor egy kivételes tehetségű és érzékenységű hangszeres muzsikussal, Dés Lászlóval lépnek színpadra 2018. április 14-én. A sorozat záró koncertjén pedig az egyesült államokbeli Cappella Romana férfikara érkezik Magyarországra karrierjük során első alkalommal: velük zárul az Orientale Lumen sorozat 2018. június 2-án.

 

Orientale lumen (Kelet Világossága) 2018/3

Ortodox Pünkösd

2017.június 2. szombat 19.30

Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom

Szent Efrém Férfikar

Művészeti vezető: Bubnó Tamás

Közreműködik:

Cappella Romana (USA)

Művészeti vezető: Alexander Lingas

 

A portlandi székhelyű Cappella Romana a keleti és a nyugati egyházi zenét kutató és előadó énekegyüttes, amely főképp a régi zenére és a kortárs kompozíciókra koncentrál. A bizánci zene világhírű görög kutatója és interpretátora: Alexander Lingas az együttes férfikarával látogat el Budapestre – karrierjük során most először koncerteznek Magyarországon a Szent Efrém Férfikar vendégeként.

 

Bérlet a 3 koncertre: 9800 Ft. Bérletvásárlás november 30-ig.

Jegyárak: 4000 Ft, nem látható helyekre 2000 Ft, ahonnan a hallgatóság kivetítőkön láthatja a koncertet.

A koncert napján: 4500 Ft, 2500 Ft.

 www.szentefrem.hu

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!