Jegyvásárlás

Program


Összkomfort

Összkomfort

A 42. Színház előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 19:00

John Osborne: Dühöngő ifjúság c. drámája nyomán

Bántalmazás… ezer módja lehet. Fizikai vagy verbális. Mások ellen, vagy olykor magunkkal szemben is. Mi juttat el egy fiatal, életerős férfit arra a pontra, hogy saját, reménytelennek és igazságtalannak tartott helyzetéért a hozzá legközelebb álló embereken vegyen bosszút. És mit tehet ilyenkor a környezete? Mit tehetnek azok, akik szeretik?
Az előadás egy bonyolult szerelmi három/négyszögön keresztül járja körül a felnőtté válás küszöbdrámáját.

Összkomfort.
Az a kényelemi szint, mely záloga a kiegyensúlyozott, elégedett életnek.
A kispolgári egzisztencia alapja...
De lehet-e összkomfortban élni hárman, összezárva egy lepukkant, pesti albérletben? Lehet-e boldogan élni, mikor minden világmegváltó tervünk dacára tengődünk a húszas-harmincas éveink közepén, egzisztencia és kilátások nélkül? Lehet-e érvényesen élni egy társadalomban, ahol épp a fiatal generációnak nincs se tere, se energiája, és igazán kedve se a változtatásra?

Négy ember, önmaguk és egymás folytonos élveboncolásában.

Az előadás annak a társadalomnak tesz fel kérdéseket, amiben mi magunk is élünk, ahol mindannyian létre szeretnénk hozni a saját komfortzónánkat.

Slam szöveg: Zebulon Dudora

Dalszöveg: Ilyés Lénárd
Hangszerelés: Keleti András
Díszlettervező: Hankó János
Jelmeztervező: Szűcs Petra
Plakát: Nagy Áron
Videó: Makláry Eszter
Produkciós manager: Váczi Laci
Produkciós vezető: Petrányi Barna
Rendezőasszisztens: Balogh Zsuzsanna

Az előadás hossza 3 óra 10 perc, 2 szünettel.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!