Jegyvásárlás

Program


OZMA - Welcome Home (F)

OZMA - Welcome Home (F)

Az OZMA kezdetektől fogva izgalmas világba kalauzolta hallgatót, zenéjük nagyvonalú, kreatív és örömteli keveréke mindannak, ami izgalmas és kalandos, kockázatos és lenyűgöző – a kifinomult ínyenc és a kíváncsi újonc számára egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 22. kedd, 20:00

Közreműködik:

    Tam de Villiers - gitár
    Julien Soro - szaxofon
    Guillaume Nuss - harsona
    Édouard Séro-Guillaume - basszusgitár, kompozíciók
    Stéphane Scharlé - dob, kompozíciók

Az OZMA, melynek tagjai mostanra már a harmincas éveik derekán járnak, 2001-ben alakult, így afféle UFO-nak számítanak a jazz világában, ahol csapatok jönnek létre és szűnnek meg, gyakran viharos gyorsasággal. Aligha véletlen a NASA „SETI” projektjének ősére utaló OZMA név, amely óriási műholdak segítségével a Nevadai sivatagban próbálta észlelni az intelligens élet jeleit. A tudományos fantasztikum, a képzeletbeli és az álom soha nem állt távol a zenekartól.

Az OZMA kezdetektől fogva izgalmas világba kalauzolta hallgatót. Képzeljük el a Rage Against the Machine-t Coltrane-nel az élén, Ray Andersont a Radioheaddel, vagy azt ahogy Frisell beszáll New Orleans valamelyik legjobb rezesbandájába... A kivintettnek szinte lételeme a valószerűtlenség: zenéjük nagyvonalú, kreatív és örömteli keveréke mindannak, ami izgalmas és kalandos, kockázatos és lenyűgöző – a kifinomult ínyenc és a kíváncsi újonc számára egyaránt.

Az OZMA több mint másfél évtizednyi története az utazások és találkozások végtelen sorának történe is egyben. Több mint 250 koncertet adtak 4 kontinensen, s számtalanszor működtek együtt helyi zenészekkel, mint például 2008-ban Burkina Fasón mandingo zenészekkel, Nepálban 2009-ben, Kanadában 2010-ben, ilyen volt az OZMA és a Darpana együttes hihetetlen transzkontinentális showja indiai táncosokkal és zenészekkel Gujaratban 2012-ben, részvételük Dél-Afrikában a "20!" fesztiválon 2014-ben, no és és természetesen egyik dédelgetett kedvencük, a hat elzászi fúvóssal kiegészített OZMA Orkestra is.

A Welcome Home címet viselő hatodik, legújabb albumukon afeletti kézzelfogható örömüket, hogy a csapat visszatért eredeti felállásához, öt évnyi turné emlékei és történetei színesítik. Az Ouagadougou-i maquis-bárokban áttácolt éjszakáktól a lenyűgöző minszki Hotel Olimpia régi szovjet bájáig; az alig pár órával az Új-Delhi-beli koncertjük előtt egy tucat indiaival fából összeácsolt színpadtól az Északi-sarkkörön fekvő norvég Tromso-beli koncertjük miatt elszalasztott északi fényig, az OZMA mesél és mesél... Az élet történetei dalokat teremtenek, s fordítva is igaz, a dalok történeteket keltenek életre...

A Welcome Home mesteri technikával, jó adag humorral és érzelemmel tárja elénk az öt arcátlan zenész klasszisát és komolytalanságát egyaránt. Tapogatózás, ideges dallamok, pop-himnuszok, ijesztő groove-ok, rémisztő morgások, elsuttogott titkok, pusztító riffek, hatalmas energiatartalékok, ördögi rúgkapálások, hasonmások és ellenpontok, álomszerű országok és hangrobbanások – a Welcome Home igazi szabad kortárs jazz, mely számtalan zenei stílus párlataként teremti meg az „ozmikus” hangzást.

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Telefon
+36 1 216 7894

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!