Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Johnnie Mortimer – Brian Cooke: Pasik a pácban

PénteK13 – Johnnie Mortimer – Brian Cooke: Pasik a pácban

Mildred és George 25 éves házassági évfordulójukra készülnek. A feleség a tengerpartot javasolja helyszínül, ám a férj nem nagyon akar menni. Vacsoravendégeket várnak, ám csak Ethel, Mildred nővére érkezik meg, és kiderül, hogy csúnyán összeveszett a férjével, Humphreyval. A két testvér arra szövetkezik, hogy inkább ők utaznak el a tengerpartra..  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 19:00

Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban
Zenés vígjáték két részben a GERGELY THEÁTER előadásában
MAGYARORSZÁGI ŐSBEMUTATÓ!

Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne, vagy például jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphreyvel.
A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva - szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: és ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirleyvel térnek vissza a lakásba, egy görbe és buja este reményében. De az éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!