Jegyvásárlás

Program


PINOKKIÓ - Ziránó Színház

PINOKKIÓ - Ziránó Színház

Van egy fabáb, egy faragatlan kis fickó, aki arról álmodik, hogy igazi gyerek lesz, s az álom egyszer csak valósággá válik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 26. kedd, 11:00

Átélhetjük egy kis fabáb nagyon is emberi vágyait, tévedéseit, füllentéseit, álmait arról, hogy igazi gyerek legyen. Ám nem csak a fabáb változik át a történet végére, hanem igazi apa lesz egy magányos emberből, s igazi anya egy varázslatos tündérből. Egy kisfiú szülőkre lel, a szülők egymásra találnak, igazi család születik.

Az előadás létrehozói: Kovács Géza és a Ziránó Színház társulataTervező: Boráros Szilárd
Collodi meséje nyomán írta: Kovács Géza
Játssza: Pfeifer Zsófia, Varga Péter Róbert

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!