Jegyvásárlás

Program


Pop Sensation

Pop Sensation

Pop Sensation koncert + party DJ Corey-val

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 21:00

A pop zenei paletta legnagyobbjainak (James Brown, Natalie Cole, Whitney Houston, Michael Jackson, Prince, Donna Summer, vagy Amy Winehouse) dalaiból válogatunk élőzenei koncertünk során, amelyet fergeteges party követ.

Havonta egy alkalommal a pop zenei paletta legnépszerűbb dalaiból válogatunk élőzenei koncertünk során, amelyet fergeteges party követ. Schwartz Dávid, Lelkes Reny és zenekaruk a legnagyobb „pop-hangokat” idézik meg. Olyan előadók slágerei hangzanak majd el, mint James Brown, Natalie Cole, Marvin Gaye, Whitney Houston, Michael Jackson, Prince, Donna Summer vagy Amy Winehous
És hogy vendégeink a zimankóban ne „hidegüljenek” el tőlünk, a vérpezsdítő műsor után DJ Corey keveri a legjobb dalokat.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak Prémium: 2.900 Ft Standard: 2.000 Ft

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!