Jegyvásárlás

Program


Régis Huby 4tet (F)

Régis Huby 4tet (F)

Régis Huby „tettestársai” a kvartettben a francia és egyben az európai jazz színtér legkiválóbb művészei közül kerülnek ki.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 20:00

Közreműködik:

    Régis Huby - hegedű, elektronika
    Marc Ducret - gitár
    Bruno Angelini - zongora, Fender, elektronika
    Michele Rabbia - ütőhangszerek, elektronika

A hegedűs, zeneszerző, improvizációs művész és producer, Régis Huby, minden bizonnyal bármiféle beskatulyázás esküdt ellensége. Az számtalan projekt, amiben részt vesz, vagy létrehoz, mind-mind a legkülönfélébb stílusok közötti találkozás egy-egy gyümölcse, legyen szó bár a klasszikus zene, a poszt-rock vagy éppen a hagyományos himnuszok világáról. Az „új” zenék alkotása iránti törekvéseiben az ő kulcsszava mindig is a kísérletezés volt.

2015-ben alapított kvartettje is ilyen új találkozások és kísérletek tárgya és eredménye, olyan zenészekkel, akik korábban nem, vagy csak igen ritkán működtek együtt. Mint Huby esetében oly gyakori, ez a projekt, ahogy Equal Crossing címmel 2016-ban megjelent lemezük címe is utal rá, a komponálás és improvizáció, az akusztika és az elektronika, s egyben a különböző stílusok, történetek és kultúrák közti egyenrangú utak kereszteződése. Elektro-akusztikus kamarazene az egyensúly megteremtése érdekében.

 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.  Telefon +36 1 216 7894
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!