Jegyvásárlás

Program


Rekviem

Rekviem

Rekviem | Feledi János | Feledi Project | NTSZ

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 15. kedd, 19:00

Rekviem. Gyászmise. Az, hogy kinek mit jelent egy Rekviem, milyen emlékek tódulnak fel benne, igazán egyéni.
Mindenkiben felveti a halálhoz való viszonyulás kérdését.

Az előadás az élet és halál közti lebegés állapotát ragadja meg, letisztultan áhítatosan, mely felvillantja az élet körforgását és megújulását. A halál küszöbén álló ember szemszögéből látjuk az előadást, aki a halálra, mint egy új korszak kezdetére való felkészülésként visszatekint életére.  Minden szép és keserű pillanata lepereg a szeme előtt.

Zűrös világban élünk, amik sejtetik a gyászt. Bármerre megyünk, falakba ütközünk. Életünk egy nagy labirintus, útvesztő, melynek végén vár az elkerülhetetlen találkozás az ismeretlennel: a halállal. Ezzel a gondolattal nehéz szembe nézni. Kötéltáncot járunk. Ahogy közeledünk a halálhoz, egyre erősebben húz a kötél, ám egyszer elszakad. Ott lógunk a levegőben. Föld és ég között. Ez az állapot méltó atmoszférát kölcsönöz az emlékezésre.
Létünk elfogadásokból és elengedésekből áll.
Élet és halál megrendítő találkozása.

Tisztelgés szeretteink emlékének.

Az utolsó percünkig kell rácsodálkozni a világra, törekedni a körülöttünk lévő szépség élvezetére. Ezt a pozitív hatást kell keresnünk folyton.

Táncművészek, előadók:
Horváth Zita (Badora Társulat)
Nagy Emese
Wéninger Dalma
Csizmadia Tamás (Badora Társulat)
Darabont Áron
Frigy Ádám

Díszlet, látvány: Minorics Krisztián
Fénytervező: Stadler Ferenc
Zeneszerző: Balázs Ádám

Rendező-koreográfia: Feledi János

Az RNR Művészeti Ügynökség és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.
Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Táncszínház, RNR Művészeti Ügynökség, Synetic Pharma Kft.

 


 

 

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!