Jegyvásárlás

Program


Rómeó és Júlia
2

Rómeó és Júlia

Vámos György balettje William Shakespeare műve alapján

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 11. kedd, 17:00

Egy olasz városban él a két klán: a Capulet és a Montague család. Mélyen gyökerező ellenségeskedés van közöttük. Ilyen háttérben játszódik a haragban álló családok gyermekeinek, Rómeónak és Júliának a szerelmi története.

Vámos György koreográfus a reneszánszból a múlt század húszas éveibe átültetve hozza összhangba a klasszikus balett hagyományait Prokofjev zenéjével. Rómeó és Júlia nem egy álmodozó, táncoló pár, hanem két olyan fiatal, akik a darab elején még gondtalanok, egy kicsit naivak, de képesek elsöprően szenvedélyes érzésekre is, amelyek aztán tragédiába torkollanak. Két életvidám, erőteljes egyéniség – akik elég erősek ahhoz, hogy szeressenek, és ezért meghaljanak.

Zene: Szergej PROKOFJEV

Asszisztensek : Joyce CUOCO, Alexej AFANASSIEV, KARA Zsuzsanna

Díszlet, jelmez: Michael SCOTT

Fény: Klaus GÄRDITZ, HÉCZ Péter

Több szerepben:

Tetiana BARANOVSKA, CSERPÁK Szabina Harangozó-díjas, Laura FERNÁNDEZ, HANCZ Alexandra, HEGYI Réka, MARJAI Lili, MATUZA Adrienn, Tatiana SHIPILOVA, SÓTHY Virág Harangozó-díjas, SZALAI Judit, SZENDREI Georgina, TÜŰ Barbara, VARGA Ágnes, GÉMESI Máté, HORVÁTH Krisztián, HORVÁTH Kada, Luigi IANNONE, Thierry JAQUEMET

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!