Jegyvásárlás

Program


Salföldi Dalföld 2018 - 3 napos - júl. 6-7-8.

Salföldi Dalföld 2018 - 3 napos - júl. 6-7-8.

“Alattad a föld, feletted az ég, Salföld a létra”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 6. péntek, 9:00

A Salföldi Dalföld a balatoni nyár, azon belül is a Balaton-felvidék egyik legizgalmasabb kultúrális eseménye. A 2014-ben indult összművészeti fesztivál küldetése, hogy a balatoni óriás fesztiváloktól eltávolodva, rendhagyó koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal és izgalmas kulturális programokkal szólítsa meg a magaskultúra iránt érdeklődőket, közelebb vigye hozzájuk a balaton- felvidék igazi, emberléptékű hangulatát. A természet közelsége, Salföld és a Káli-medence idilli hangulata garantáltan emlékezetes pillanatokat szerez az idelátogatóknak.
Minden év egyedi tematika köré szerveződik. Idén “Az ezerarcú magyar cigányság zenéje” mutatkozik be Salföldön. A modern jazztől, a szinto kultúrán, magyar nótán, vonós népzenén az oláh-cigány hallgatókig bejárjuk ennek a végtelen univerzumnak egy-egy markáns szegletét, sőt, az Indiából érkező East-West Local által kitekintünk a legősibb gyökerekig.

FELLÉPNEK:
Snétberger Ferenc
Parno Graszt
Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi, Romanimo
Debalina Bhomwick és Zenekara
Dresch Mihály Vonós Quartet
Oláh Kálmán Jr és Oláh Krisztián duó
Török-Illyés Orsolya és Hajdú Szabolcs
Scétberger Tehetség Központ diákjai
Csángálló zenekar
Szászcsávási zenekar
Magyarhang zenekar
Samu Quartet
és még sokan mások.

Részletes program elérhető a Dalfold.hu és a Salföldi Dalföld Facebook oldalakon.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!