Jegyvásárlás

Program


STONE SOUR

STONE SOUR

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 25. hétfő, 18:00

Ötödik évadját nyitja meg áprilisban a Barba Negra Track. 
Az évforduló alkalmából több meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour első magyarországi koncertje. A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara még a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. 
A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte, Magyarországra a 2017. június 30-án megjelent Hydrograd című új album lemezbemutató körútja kapcsán érkeznek majd.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Ajánló


A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!