Jegyvásárlás

Program


Swing á la Django - Stochelo Rosenberg - Roby Lakatos - Bangó Margit

Swing á la Django - Stochelo Rosenberg - Roby Lakatos - Bangó Margit

Swing à la Django
feat. Stochelo Rosenberg, Roby Lakatos, Bangó Margit
koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 20:00

A magyar autentikus zenét a francia manouche swing világával a világon egyedül álló módon cimbalommal ötvöző, külföldön is óriási sikereket elérő Swing à la Django zenekar ezúttal három vendégművésszel lép a Városmajor színpadára.

Stochelo Rosenberg
a ma élő legnagyobb gipsy jazz gitárművész, aki először lép fel Budapesten a zenekar meghívására. Kifogástalan technikája, elegáns vibrátói, virtuozitással és érzelemmel teli játéka méltán emelték a világ leghíresebb manouche gitárosai közé. Zenéjének alapja – akárcsak a swing zenekar esetében – Django Reinhardt muzsikája. Ugyancsak közös a két előadónál az improvizáció és a kihívások keresése, illetve az újfajta játékmódokkal való kísérletezés. A stílusbeli sokoldalúság Roby Lakatos, a világhírű hegedűvirtuóz esetében is igen hangsúlyos: a klasszikus zene, cigányzene és jazz ötvözetéből született muzsikája tündöklő előadói tehetséggel és hibátlan technikával párosul. A közös produkció érzelemgazdagságát és szenvedélyességét Bangó Margit, az ország legismertebb és legelismertebb Kossuth-díjas nóta- és cigánydal-énekesnője is garantálja, aki autentikus és magával ragadó előadásmódjával 50 éve nyújt felejthetetlen élményt közönségének.

A világhírű művészek ebben a felállásban először szerepelnek együtt színpadon. A professzionalizmus, a műfaji sokszínűség és a közös szenvedély egyaránt fergeteges hangulatú estét és elsőrangú szórakozást ígér.

A Swing à la Django tagjai:

Lombos Pál, nagybőgő
Csurkulya József, cimbalom
Gazda Bence, hegedű
Dani János, gitár
Gera Gábor, harmonika
Seres Vilmos, klarinét

Sztárvendégek:
Stochelo Rosenberg, gitár
Bangó Margit, ének
Roby Lakatos, hegedű 
Illés Ferenc - manouche gitár

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!