Jegyvásárlás

Program


Swing! koncert Vastag Tamással

Swing! koncert Vastag Tamással

A Swing! egy látványos, show elemekkel gazdagított zenés produkció, melyben a jól ismert dalok mellett emberi történetekről is hallhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 17:00

Vastag Tamás rajong a swing és a jazz műfajáért, nemcsak gyermekkorának karácsonyait határozták meg Frank Sinatra örökzöldjei, de énekesi pályafutását is végigkísérik. A mostani bemutatkozás gondolata már régóta érlelődött a színész-énekesben, akit a győri közönség közelebbről megismerhetett már a nagysikerű zenés ámokfutásból, a Beatles.hu-ból, illetve Egressy Zoltán tragikomédiájából, az Édes életekből.
A Swing! est egyben időutazás is, hiszen az elhangzó dalok többsége a két világháború közt született, amikor bár sok megpróbáltatás érte az emberiséget, mégis ezen felülemelkedve, megpróbált belemosolyogni a mindennapokba. Látványos győri előadás természetesen szól a számvetésről is. Vastag Tamás mesél életéről, színpadi tapasztalatairól. Három színész kollégáját is meghívta erre az estre, Agócs Juditot, Másik Lehelt és Ungvári Istvánt. Mindhármuk hangja kiválóan illeszkedik a swing és a jazz világához, ugyanakkor ezekben a műfajokban még nem hallhatta őket a közönség.

A Swing! esten színházunk zenekara a színpadon foglal majd helyet, Silló István zeneigazgató, karmester irányításával. Az előadás koreográfusa Fekete Miklós, és aki ismeri őt, pontosan tudja, imádja ezt a múlt századbeli világot, így hát a csillogó, villogó, magával ragadó revü biztosított.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!