Jegyvásárlás

Program


Szabó Marcell zongoraest

Szabó Marcell zongoraest

„Többszörös külföldi és magyar zongoraverseny-győztes, Fischer Annie ösztöndíjas”

Szabó Marcell zongoraestje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 26. szerda, 19:00

Október 26-án folytatódik a komolyzenei koncertek sorozata. Most ismét egy nagyszerű fiatal művészt láthatnak először Gyulán. A többszörös nemzetközi és magyarországi zongoraverseny győztes, Fisher Annie ösztöndíjas Szabó Marcell lesz a vendégünk. Koncertjén Liszt, Bartók, Debussy, Rachmanyinov művei hangzanak el.
Szabó Marcell 1987-ben született, 1999-ben nyert felvételt a Zeneakadémia Előkésztő Tagozatára. Diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Nádor György és Kemenes András tanítványaként 2012-ben szerezte meg. 2010/11-ben a Brüsszeli Királyi Zeneakadémia vendéghallgatója volt, jelenleg a Zeneakadémia harmadéves doktorandusza. Versenyeredményeinek sorából kiemelkedik a Nagoyai Zongoraverseny különdíja, valamint a 2014-es Szegedi Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen szerzett győzelme. A tavalyi évben Madridból és Párizsból is rangos díjjal térhetett haza: harmadik helyezett lett a XXXIII. Nemzetközi Delia Steinberg zongoraversenyen, és I. díjat hozott el a XVI. Nemzetközi Île de France zongoraversenyről.
A fiatal zongoraművész minden bizonnyal sok örömet szerez játékával a gyulai zeneszerető közönségnek.

Műsor:

Rahmanyinov: 5 etűd op. 39
Debussy: Tükröződések a vízen
Bartók: Improvizációk magyar paraszt dalokra op.20
Liszt: Consolations – válogatás
Liszt: VI. Magyar rapszódia

Ajánlatunk


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!