Jegyvásárlás

Program


Szentpéteri Csilla & Band  - Colors Of Music koncertshow

Szentpéteri Csilla & Band - Colors Of Music koncertshow

Brilliáns hangszerpárbajok, vérpezsdítő ritmusok, LED-falakra komponált lélegzetelállító látványvilág!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 25. péntek, 20:00

Szenvedélyes, temperamentumos dallamok, fergeteges zenei utazás egy izgalmas Zongorabolygóra, kitűnő zenésztársak közreműködésével.

Szentpéteri Csilla, Magyarország legnépszerűbb zongoravirtuóza és Zenésztársai nagyszabású produkciója a zenén túl páratlan látványelemekkel gazdagodott. A színpad négy pontján négy nagyméretű LED-falon zenére komponált látványos, kreatív vizualizációk, egyedi kisfilmek, mesés fényjátékok követik a zene dinamikáját, atmoszféráját.

Színes, változatos repertoárjukban a zene millió színe jelenik meg, temperamentumos, pezsgő, vidám, mediterrán életörömmel teli hangulatot tükröző dallamok váltakoznak az emelkedett hangvételű, szenvedélyes művekkel.

Szentpéteri Csilla élénk fantáziával, egyedi ötletekkel úgy ötvözi a klasszikust a különböző mai, modern műfajokkal, ahogy senki más. Frappáns átiratai, Vivaldi, Liszt, Paganini, Brahms, Monti, Mozart, Beethoven ismert dallamai összefonódnak a XXI. század műfajaival, mint a jazz, blues, bossa nova, rock, latin és világzene, ezzel új esszenciát adva a régi ízeknek. A közönség által kedvelt és már-már megkövetelt sikerszámok mellett saját szerzemények is gazdagítják műsorukat.

A zongora, gitárok, jazztrombita, jazzhegedű, a hamisítatlan ritmusok és a varázslatos látványvilág kortól, nemtől függetlenül mindenkinek katartikus élményt, feltöltődést, magas színvonalú szórakozást nyújt.

Akik a hangulatért felelnek:

Szentpéteri Csilla – zongora
Kormos János – gitárok
Kovács “Öcsi” Ferenc – jazztrombita, hegedű
Szendőfi Balázs – bass
Takács Márton – percussion
Kovács Norbert - dobok

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!