Jegyvásárlás

Program


SZILVESZTER - A kockásfülű nyúlon túl - Badár Tamás önálló bűvész estje

SZILVESZTER - A kockásfülű nyúlon túl - Badár Tamás önálló bűvész estje

Badár Tamás önálló bűvész estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 31. szombat, 21:30

A kisebbik Badár nem csak névrokon, legalábbis nagyon reméljük. Bár minden kétségünk elszáll, ha színpadon látjuk. Ugyanis nem esett messze az alma a fájától, de a szél egy kicsit arrébb gurította, így lett Tamásból bűvész. Képzeljen el egy bűvészt! Cilinder, kesztyű, nyúl... És most felejtse el! Badár Tamás előadásán ugyanis nem fog ezekkel a régi, poros klisékkel találkozni. Ezen az estén leszámolunk azzal a hagyománnyal, ahol a bűvész áll a színpadon, a közönség pedig csendben nézi. Az előadás interaktív és nem csak a fantáziát mozgatja meg, hanem magát a nézőt is. A műsor egyrészről kikapcsol és szórakoztat, másrészről elgondolkodtat az olyan csodák illúziójáról, amiket utoljára gyermekkorunkban élhettünk át. Vegyen egy jegyet és az árát a műsor után, az itt a piros, hol a piros pultnál akár vissza is nyerheti.  

 

Az előadás időtartama 60-65 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!