Jegyvásárlás

Program


Szulák Andrea est: Szeretni bolondulásig

Szulák Andrea est: Szeretni bolondulásig

Szulák Andrea Szeretni bolondulásig koncert miskolcon a Művészetek Házában 2016. december 14-én.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 14. szerda, 19:00

Szulák Andrea a legsokoldalúbb előadóművészek egyike, mindig képes a megújulásra és kifogyhatatlan az ötletekből. A négy évvel ezelőtt Szeretni bolondulásig címmel készített lemezében zenésztársaival a 60-as, 70-es évek slágereit dolgozták fel jazzes hangzásban; az album aranylemez lett. Folytatásaként az elmúlt évben mutatták be a Például Te…Te…Te… című albumot. E két kiváló lemezről hangoznak el a legjobb dalok Szulák Andrea össze nem téveszthető előadói stílusában, egy kiváló zenekar kíséretében.

Közreműködik: Balázs Elemér – dob, Balázs József – zongora, Egri János – bőgő, Zana Zoltán – szaxofon, Komjáti Áron – gitár

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!