Jegyvásárlás

Program


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál / TO’pera + Boat D’Opera / Kétnapos jegy

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál / TO’pera + Boat D’Opera / Kétnapos jegy

A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál a Tisza-tavon.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 27. péntek, 20:30

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek, hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a csodálatos Tisza-tó partjára változatos programokkal.

A fesztivál első napján, mely a TO’PERA névre hallgat, a hangsúlyt az esti Gálakoncertre fektetjük, ami különleges környezetben, a Tisza-tó egyetlen félszigetén, varázsolja el az idelátogatókat. A fesztivál második napján kerül megrendezésre a Tour D’Opera kerékpártúra, mely a Tisza tavat körülvevő panoráma kerékpárutat kihasználva, 67 kilométer hosszan biztosítja a kerékpáros közlekedést a 11 megálló, tehát a 11 komolyzenei minikoncert helyszíne között. A fesztivál harmadik, Boat D’Opera napján a kerékpárokat csónakokra cseréljük és a tó bizonyos területein keresztülhajózva közelítjük meg a tóparti minikoncerteket.
2018. július 26-án először kerül megrendezésre a TO'PIKNIK, mely a gasztronómiát és a kultúrát összekötő családi nap.

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elsődleges célja a minőségi kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés összekapcsolása a csodálatos Tisza-tavi környezetben, de ezen felül fontos célkitűzése a Fesztiválnak, hogy a nemzetközi sikereket elért előadóművészek koncertjei mellett a helyi értékekre is felhívja a résztvevők figyelmét, ezért a Fesztivál programja változatos, összművészeti kikapcsolódást biztosít az érdeklődők számára. A kulturális élmények mellett a látogatók megismerhetik a helyi gasztronómiai különlegességeket is illetve a Tisza-tó menti települések életébe, történelmébe is kapnak lehetőséget egy rövid betekintésre.

Ajánlatunk


A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép. Minden idők egyik legikonikusabb hazai rockalbuma hirtelen felindulásból született, mégis a műfaj meghatározó klasszikusává vált. „A Budapest-Miskolc vonaton 40 szövegötletet jegyeztem le, majd az egészet egy taxiban felejtettem. Végül 26-ot sikerült felidéznem, és Pókáék konyhájában nekiálltunk a munkának. A felvételek kezdete előtt „csak” a szövegeket kellett bemutatnom a cenzúrának - tudják, egy A-moll vagy G-dúr nem lehet rendszerellenes... Nagy tisztesség, hogy az emberek érdeklődése fennmaradt és a dalok ma is élnek, de szomorú tény, hogy a mű aktualitását mindmáig nem vesztette el. Sőt, anélkül, hogy próféciákat mondanék, amíg ember lesz a Földön, az is marad” – emlékszik vissza Hobo. Megjelenésekor a lemez a ritka koncertalbumok egyike volt, amely zeneileg és szövegileg gondosan megtervezett életképekben jelenítette meg a történelem és a társadalom keresztmetszetét. A bomba sikerű Budapest Sportcsarnok-beli telt házas lemezbemutató óta négy évtized telt el, de a Vadászat hatása, öröksége generációkon átívelő.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!