Jegyvásárlás

Program


Tótágas történetek

Tótágas történetek

Dvorák & Patka Színház előadása óvodásoknak és kisiskolásoknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 15:30

Játsszák: Dvorák Gábor, Patka Heléna
Író-rendező: Dvorák Gábor

Az előadás külön célja – melyet a cím is sugall –, hogy erősítse azt az általunk képviselt szemléletmódot, mely szerint az életben akkor tudunk megfelelően jó döntéseket hozni, ha képesek vagyunk egy-egy dolgot, életszituációt több szempontból értelmezni, értékelni, átélni, érzékelni, más-más szemszögből is figyelembe venni. Az előadás szándéka, hogy erősítse a beleérző készséget. Tanítson azon keresztül, hogy ugyanaz az ember cselekedete, vélekedése egy más nézőpontból mennyire más-más megítélésű lehet – a világ nem fekete-fehér.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!