Jegyvásárlás

Program


Tóth Gabi & Boban Markovič

Tóth Gabi & Boban Markovič

A Boban Markovic Orkestar évtizedek óta a világzene élvonalába tartozó zenekar. A világsikert Boban Markovic számára az Emir Kustiricával való közös munka hozta meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 20:00

Azóta nincsen olyan hely a földön, ahol ne ismernék a nevét vagy legalábbis ne dúdolnák a dalait. Pár éve elnyerte a megtisztelő, világ legjobb trombitásának számító díjat is a Songlines magazintól. A sok-sok elismerés és kitüntetés mellett mégis legfontosabbnak az emberek szeretetét tartja. Magyarország kedvenc fellépő helyszínnek számít a zenekar számára. Minden évben ellátogatnak az itteni kiterjedt rajongótáborhoz, és szívesen dolgoznak együtt magyar művészekkel. Legújabb zenei együttműködésük a fiatal tehetséggel, Tóth Gabi énekesnővel a 2018-as év elején kezdődött egy közös stúdiómunka alkalmával, azóta már több zenei projektet is elindítottak együtt ebben az inspiráló közegben. A nyár folyamán pedig megmutatják nekünk, milyen is az, amikor egy magyar őserővel rendelkező női énekhang találkozik egy szerb őserőt képviselő nagyzenekarral! A fúzió hatása beláthatalan, így mi sem tudunk más ígérni, csak hogy egyesített erővel garantáltan felrobbantják a színpadot, és hogy nehéz lesz ülve maradni, és hogy erre az estére a kedves közönség még sokáig emlékezni fog!

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!