Jegyvásárlás

Program


Turné: Németország, Frankfurt 2018.05.22.

Turné: Németország, Frankfurt 2018.05.22.

„Ez a figyelemre méltó együttes mentes minden kötöttségtől, a világ legsokoldalúbb zenekara.” The Guardian

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 22. kedd, 20:00

A Budapesti Fesztiválzenekar a világ minden zenerajongójával megosztja a benne rejlő szenvedélyt, felfedezésre hív a muzsika még ismeretlen tájaira. Akármerre jár is, legyen szó a bécsi Musikvereinról, az amszterdami Concertgebouw-ról, a New York-i Carnegie Hallról, a Salzburgi Ünnepi Játékokról, a Luzerni Nemzetközi Fesztiválról vagy a BBC Promsról, a zene varázsát viszi el a hallgatóságnak, és elbűvöli közönségét.

Kamarazenei attitűdjének és a zenészek közötti különleges, támogató kapcsolatnak köszönhetően a BFZ csodálatos összhangot teremt, és mindenütt fellelkesíti közönségét, így biztosítva megkülönböztetett helyét a világ vezető zenekarai között. Ez a hozzáállás óriási hatást gyakorol a világ klasszikus zenei közösségére, és fokozza az együttes nemzetközi elismertségét.

A Fesztiválzenekar iránt nemzetközi szakmai körökben is lelkesednek. A Gramophone magazin a világ tíz legjobb zenekara közé sorolta, azok közé, amelyek az elmúlt évtizedekben jelentős hírnévre tettek szert.

Fischer Iván és muzsikusai fáradhatatlan munkájának köszönhetően a BFZ a legkeresettebb zenekarok közé emelkedett nemzetközi szinten, tovább erősítve a kiváló magyar zenei kultúra jelentőségét a világban. A Fesztiválzenekar egy olyan ország nagykövete, amelynél többet kevesen tettek hozzá a huszadik századi komolyzene fejlődéséhez.

Zenekarunk magához vonzza az egész világot, miközben közel viszi a magyar kultúra kiválóságát a nemzetközi közönséghez.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

elkafkásodás két részben

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!