Jegyvásárlás

Program


Vackor nyomában

Vackor nyomában

SZEMENYEI JÁNOS - BÁNKI GERGELY - KORMOS ISTVÁN: Vackor nyomában
A Proton Színház előadása.
A családi musicalt 6 éven felülieknek ajánljuk.
Az előadás hossza 90 perc.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 22. vasárnap, 16:00

Ismered Vackort, a piszén pisze kölyökmackót? Ha igen, alighanem kedveled is. Mintha ezt a lompos, loncsos és bozontos medvebocsot mindenki szeretné. Holott nem mindig csak kedves emberekkel találkozott. Furcsállták, megtréfálták, gúnyolták, játékmaciját elirigyelték. Felnőttkorára már - már el is feledték. Ismerd meg Vackor igaz történetét. Ahogyan mi látjuk.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!