Jegyvásárlás

Program


VÁMPÍROK BÁLJA MUSICAL

VÁMPÍROK BÁLJA MUSICAL

A világszerte népszerű, kultikus Polanski-filmből készült vámpírkomédia méltán elhíresült magyarországi változata 2017-ben ünnepli bemutatásának tíz éves évfordulóját. Több mint 250. előadás, közel kétszázezer néző, egyöntetű szakmai és közönségsiker, ez a PS Produkció által bemutatott budapesti Vámpírok bálja musical eddigi mérlege. A magyar változat bombaként robbant be a köztudatba, mára alig akad olyan ember, akit ne kerített volna hatalmába a látványos produkció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 17. vasárnap, 19:30

Történetünk a 19. század végén játszódik a vadregényes, havas Erdélyben. Abronsius professzor a rettenthetetlen vámpírvadász fiatal asszisztensével, Alfréddal követi a vámpírok nyomát. Megérkeznek Chagal fogadójába, ahol mindenütt füzérekben lógnak a vámpírriasztó fokhagymák. A falu lakói közül senki sem ismeri el, hogy a közeli kastélyban vámpírok élnek, bár az ellenszer, a fokhagyma iránti vonzalmuk már a megszállottság határát súrolja. A romantikus és érzelmes Alfréd szerelmes lesz a fogadós lányába, aki hasonló érzéseket táplál iránta. A lány ártatlanul igéző énekére megjelenik a vámpírgróf Krolock és meghívja Sarah-t a közeli kastélyában tartandó bálba. Sarah-ban vágyakozás ébred a gróf és a vámpírok halhatatlan világa iránt. Ez az olthatatlan vonzalom még sok izgalmas bonyodalmat okoz, melyet a vámpírok különös világában csetlő-botló vámpírvadászok humoros kalandjai fűszereznek.

A kiemelkedően látványos és szórakoztató, fantasztikus táncjelenetekkel gazdagított musicalt 1997-ben óriási sikerrel mutatták be Bécsben. A premiert követően nézők ezrei tolongtak a jegyekért. Az előadást csak az osztrák fővárosban közel hárommillió, világszerte több mint tízmillió néző látta. A kultusz övezte zenés darabot Bécs után Stuttgartban, Hamburgban, a Broadway-n, Varsóban, Tokióban, Berlinben és ismét Stuttgartban ünnepelhették. Budapesten új látványvilággal és rendezésben mutatták be napjaink legizgalmasabb musicaljét, és már a magyar verziót láthatta ismét Bécs, majd Antwerpen, Szentpétervár és Moszkva közönsége.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!