Jegyvásárlás

Program


VéNégy Fesztivál Színház 2018.07.08.

VéNégy Fesztivál Színház 2018.07.08.

Laza, fröccsözős, ottalvós, bulikázós, vízpartos, naplementés, egy új helyszínt felfedezős – ez a VéNégy fesztivál Vácon!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 8. vasárnap, 17:00

A július 8-ig zajló nemzetközi workshopon Jaroslav Fedoryshyn ukrán rendező irányítása alatt, a négy ország színészei és színész hallgatói által megalkotott előadás jelenti a fesztivál színházi programjának ünnepélyes lezárását.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Ajánló


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!