Jegyvásárlás

Program


Verdi: Traviata MET_FSZ

Verdi: Traviata MET_FSZ

A San Franciscó-i Opera és a nápolyi Teatro San Carlo zeneigazgatója, az itáliai repertoár darabjait bámulatosan értő és tolmácsoló Nicola Luisotti vezényli Verdi 1853-ban bemutatott remekművét, benne az örökzöld dallá vált pohárköszöntővel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 11. szombat, 18:55

A halálos beteg kurtizánt az ebben a szerepben ünnepelt, de a Metropolitanben már több más, halálra ítélt szerelmest (Gilda, Mimi, Desdemona) is alakító, bámulatos bolgár szoprán, Szonja Joncseva alakítja, először a HD-közvetítések tízéves történetében. Partnere az amerikai Michael Fabiano lesz, aki nyolc különböző díjat nyert el eddigi rövid, ám annál ragyogóbb karrierje alatt. Alfredóként debütált 2007-ben, és azóta a Teatro di San Carlóban, a Santa Fé-i Operában, valamint a Glyndebourne-i Fesztiválon is megformálta Violetta csodálójának izgalmas szerepét. Apjaként a világhírű Thomas Hampsont láthatjuk, akinek a Metben ez az egyik legragyogóbb alakítása.

A felújításban színre kerülő előadás rendezője az a Willy Decker, aki az opera emlékezetes, Anna Netrebko és Rolando Villazón nevével fémjelzett salzburgi produkcióját is jegyzi.

Vezényel: Nicola Luisotti

Szereplők:

Szonja Joncseva - Violetta Valéry
Michael Fabiano - Alfred Germont
Thomas Hampson - Giorgio Germont

Közreműködők: A Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

Alkotók:

Willy Decker - Rendező
Wolfgang Gussmann - Díszlet, jelmez
Hans Toelstede - Fény
Athol Farmer - Koreográfia

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!