Jegyvásárlás

Program


Versek és balladák valamely ritmusban általunk...
3

Versek és balladák valamely ritmusban általunk...

Versek és balladák valamely ritmusban általunk... Arany János balladái Zichy Mihály rajzaival

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 30. szerda, 15:00

A Zichy Szín-Műhely előadásában Arany János 11 legismertebb balladájának keresztmetszete XXI. századi összművészeti (színház, festészet, zene és irodalom) megközelítésben

Helyszín: KÖSZI, 1105 Bp., Előd u. 1.

„Az irodalom, a költészet, a zene, a színművész és a festészet nagy hatású egységét hívtuk segítségül, hogy egy olyan komplex előadást mutathassunk be, amely minden korosztályt képes megszólítani szórakoztató és oktató célzattal. Az összművészeti élmény egyszerre több érzékre is hat, így közelebb viszi a műalkotások mondanivalóját a gyerekekhez. A balladák önmagukban is teljes színművet alkotnak, erős emberi érzelmeket és gondolatokat közölnek, amelyek Zichy Mihály kifejező képeivel kombinálva még érthetőbbek. Célunk Arany János művein keresztül a magyar nyelv szépségének megtartása, tovább örökítése, mindamellett pedig Zichy Mihály képzőművészeti munkásságát is szeretnénk párhuzamosan átadni” Dolmány Attila dramaturg-rendező

A Zichy Szín-Műhely társulata:
Bacsa Ildikó, színművész
Dolmány Attila, dramaturg-rendező, színművész
Koltai Vivien, színművész
Kövesdi László, színművész
Turek Miklós, színművész, a Versszínház műfajalapítója
Szántó Katalin, fuvolaművész
Zichy Gabriella, alapító-producer

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!