Jegyvásárlás

Program


Viktória

Viktória

Ábrahám Pál operettje egy első világháborús magyar honvéd kapitányról, a szárnysegédjéről, no meg a gyönyörű Viktóriáról és a szerelemről szól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 22. kedd, 19:00

Az első világháborút követően Oroszországban, Japánban és Magyarországon játszódó történetben két ember szerelmét követhetjük nyomon, akik a múló évek után sem vágynak másra, minthogy egymáséi lehessenek. A darab zenei világában keveredik a könnyű amerikai dzsessz, a magyar népzenével, megteremtve azt a sajátságos zenei világot, mely Ábrahám Pál operettjeire oly jellemző. Olyan slágerek csendülnek fel az előadásban, mint a 32-es baka vagyok én, a Pardon Madame, a Honvéd Banda szól a Stefánián, a Good Night, Ahol az ember fölmászik a fára, ott van Budapest, melyeket mind-mind régi ismerős dallamokként élvezhetünk újra és újra.

Az újító szellemű operett azért is izgalmas, mert a bonviván és a primadonna mellett két táncos komikus-szubrett páros is feltűnik a felvonások során, így három pár is küzd a boldog végkifejletért! Vágyakozás, sok nevetés és egy minden akadályt leküzdő szerelem – ez a Viktória!

Az előadás a Budapesti Operettszínházzal való hosszú távú együttműködésünk részeként valósul meg.


Közreműködik a színház zenekara, énekkara és balett-kara.

A kisebb szerepeket a próbafolyamat alatt osztja ki a rendező az énekkarból.
 

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!