Jegyvásárlás

Program


VILÁGOK TÁNCAI  Jótékonysági táncgála

VILÁGOK TÁNCAI Jótékonysági táncgála

A Világok Táncai projekt keretében ismét megrendezzük jótékonysági táncgálánkat, ezúttal a Szegedi Gyermekklinika Intenzív Osztálya javára.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 28. hétfő, 19:00

Aki ismer bennünket, annak nem kell részletezni, hogy mi késztet arra, hogy minél többet segítsek a klinikának, de aki nem ismer, az is értesül az egészségügy mai helyzetéről - ha máshonnan nem, Facebook-os bejegyzésekről, ahol elkeseredett szülők adnak "helyzetjelentést" az áldatlan állapotokról.

Az intenzív osztályon a legsúlyosabb betegségekkel szembesülnek nap mint nap az orvosok, nővérek... Néhány gyermeket szó szerint a halál torkából rántanak vissza, néhányat egy-egy súlyosabb műtét után látnak el. Egyrészt mint egy kis kikapcsolódást, nekik ajánljuk az estet, másrészt az összegyűlt adományokból - az adomány összegétől függően - szeretnénk segíteni munkájukat. Néhány gyermek heteket, hónapokat tölt az osztályon, ahol a szülők csakis a napi 3-4 óra látogatási időben tudnak bemenni. Nekik szeretnénk megkönnyíteni a nehéz napokat azzal, hogy esetleg televíziót vagy kikapcsolódásukhoz szükséges eszközöket vásárolunk az osztály számára az adomány egy részéből. Természetesen az eseményben publicitást adunk az összeg felhasználásáról is.

A belépőjegy: 600- Ft

Ez a jelképes jegyár a Szegedi Nemzeti Színház támogatása, mivel emellett számítunk a közönség adományára, illetve "ezüst- és aranyjegyeket" is kibocsátunk (10.000 Ft, illetve 25.000 Ft) értékben, amelyet bárki megvásárolhat ezzel is támogatva e nemes célt.

A belépőket a színház jegyirodáiban lehet megvásárolni néhány héten belül, az ezüst- és aranyjegyek a Szegedi Gyermekklinika Titkárságán vehetők át előzetes egyeztetés után.
 
A táncgálán fellépők – így a műsorukkal segítő táncegyüttesek: Dolce Dance (salsa), Irish Pearls (ír), Suhancok (magyar), Bharatanatjam (indiai), Czeglédi Edit (hastánc), Milimili Hula tánccsoport (Hawaii), Carmen Flamenco (spanyol), Eleftheria Tánccsoport (görög) illetve az általam vezetett Szeged Linedance Klub. Az est háziasszonya: D. Tóth Júlia.

A műsor időtartama (szünettel): 2,5 óra.

Az est támogatói: a fellépő tánccsoportok, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatósága és az E-press Nyomdaipari Kft. - és a kedves jegyvásárló vendégek!

Ajánlatunk


A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója, Vashegyi György a bécsi Musikverein nagytermében vezényli 2025. március 5-én.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!